Uvjeti korištenja

Odgovornost za objavljene sadržaje: Zavod za zaštitu okoliša i prirode (u daljnjem tekstu ZZOP) poduzima razumne i odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti. ZZOP ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web-lokacije ili nečeg što je na njoj objavljeno. 

Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. ZZOP ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s ovih internetskih stranica. ZZOP ne odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja. 

ZZOP ne odgovara za sadržaje koje na ove internetske stranice postave treće osobe. 

Zaštita autorskog prava:  Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom. 

Promjene:  ZZOP zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.